Partners

Si t’apassiona el món de l’escriptura i vols contribuir amb el teu punt de vista personal, aquest blog i la seva secció partners està oberta per a tu. Aquesta secció està destinada a aquells de vosaltres que tingueu interès en el món de la literatura i vulgueu compartir els vostres consells, opinions o notícies.

La literatura és un art que entre tots contribuïm a fer gran i el mateix es pot dir del meu bloc. Així que ja saps, si necessites un lloc on escriure qualsevol cosa a prop d’aquest món, les pàgines d’aquest bloc sempre estaran obertes per a tu. Només t’has de posar en contacte amb mi a través de la secció contacte i intentarem crear alguna cosa interessant.

D’altra banda, si tens productes i el que vols proposar-me és fer una review d’ells, també estaré encantat de conèixer-te a través de la mateixa secció de contacte. Això sí, has de saber que jo sóc 100% sincer amb els meus lectors i no vaig a promocionar alguna cosa que no m’agradi només perquè m’ho regalis. Si vols una review seriosa i professional dels teus productes, has acudit al lloc adequat.

Espero totes les vostres propostes mitjançant el formulari de contacte! Animeu-vos!

Partners