Sobre En Negreta

Si has arribat a aquesta secció és perquè vols saber alguna cosa més sobre En Negreta. Aquest blog es troba a mig camí entre un blog personal i un blog de consells. La meva principal idea és que m’acompanyeu durant el procés de creació del meu llibre.

Però aquest no serà un diari de com vaig escrivint el llibre, sinó que aniré compartint amb vosaltres els meus curiositats, llibres que llegeixo i m’inspiren, textos interessants, consells i qualsevol altre tipus de material que em sembli interessant.

També vull que vosaltres tingueu la vostra veu i el vostre espai, per això els comentaris són molt importants per a mi, i tant a través d’ells, com a través del formulari de contacte, estic a la vostra disposició per debatre sobre qualsevol tema.

Sempre vaig imaginar que el Paradís seria algun tipus de biblioteca“. Jorge Luis Borges

Sobre En Negreta